Чернівчанин, який захищав українські кордони на сході, потребує допомоги
Під час визволення Маріуполя під ногами у 38-ми річного бійця батальйону "Азов" вибухнула міна. Руслан Берладін дивом вижив. Осколками йому пошматувало внутрішні органи та руку. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Він уже 10 днів, як не може харчуватись самостійно, однак усе одно всміхається. Його рука тримається лише на гвинтах, та чоловік не втрачає гумору.

Боєць батальйону "Азов" Руслан Берладін, без перебільшення, став майже національним героєм. Юрист за фахом, із Чернівців, він покинув усі особисті та бізнесові справи і добровільно пішов на передову. Визволяти від бойовиків Маріуполь він вирушав як в останню путь. На плечах – протитанковий гранатомет. У кишенях – гранати. Планував наперед: якщо буде критична ситуація, власноруч знищити і ворогів, і себе, аби не потрапити у полон.

"Був вистріл снайпера в заряд гранатомета, який був на плечі. Порохові заряди вже на мені здетонували", - розповідає Руслан Берладін.

Бойові товариші вже згодом йому розповіли: в точці, де Руслан висадився з машини, було закладено міну. Сепаратисти підірвали її дистанційно.

Через мало сумісні з життям поранення "Легіонер" уже переніс кілька складних операцій. Хірурги Маріупольської лікарні збиралися ампутувати праву руку. Врятувала швидка реакція побратимів. Єдиним на всю Україну госпітальним літаком пораненого доправили до Києва – усе за рахунок держави.

Попереду у Руслана ще тривала боротьба за життя та здоров'я. Потрібно ставити протез плечової кістки, пересаджувати шкіру і м'язи замість ділянок, які знищив некроз. Та головне, необхідно відновлювати розірвану осколками печінку зі стравоходом.

На найближчий місяць медики оцінюють потребу в ліках на суму до двохсот тисяч гривень. 4149 4377 0173 6108 - це рахунок сестри Руслана Варвари Берладіної, на який небайдужі українці можуть переказувати кошти на реабілітацію пораненого добровольця. Сам хлопець після одужання має намір повернутися до лав батальйону.

Чернівчанин, який захищав українські кордони на сході, потребує допомоги



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: