Get Adobe Flash player
Чернівчани допомагають бійцям в зоні АТО
Чернівчани продовжують допомагати військовим, які зараз перебувають на сході нашої держави. Цього разу з військової частини, що знаходиться на вулиці Московської Олімпіади в зону АТО відправили повну вантажівку продуктів, засобів гігієни та багато іншого.

До військової частини, що знаходиться на вулиці Московської Олімпіади чернівчани регулярно приносять посилки для тих військових, які захищають наші кордони на сході держави. Тут можна побачити пакунки з різних районів області. Жителі міста також доєднались до такої ініціативи. Днями сюди привезли ті речі, які чернівчани принесли в пункти збору допомоги, що розташовувались в торгівельних центрах та супермаркетах міста.

Юрій Ковалець, «Ніхто крім нас»: «Все, що необхідно, чого вимагають наші хлопці і в польових умовах, і для забезпеченні комфортного перебування в польових умовах, громада активно долучилась до передачі нашим хлопцям. Наша задача, як і громадських організацій і нашої в тому числі, щоб хлопці отримали цей вантаж».

На Схід країни нашим військовим відправили різноманітні крупи, консервацію, воду, інші продукти харчування та засоби гігієни. Сьогодні нашим хлопцям намагаються передавати також і продукти, які містять в собі якомога більше вітамінів, проте і без традиційного сала жодна передача не обходиться.

Юрій Ковалець, «Ніхто крім нас»: «Ми зараз намагаємось більш таке, щось свіже – капуста, те, що вимагає організм, здоровий, чоловічий організм і сало звичайно, як кожен українець».

Наразі допомога військовослужбовцям від буковинців вже надійшла за призначенням, зокрема її передали військовим, які зараз знаходяться під Слов’янськом, Краматорськом та Луганськом.

Чернівчани допомагають бійцям в зоні АТО



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: