Get Adobe Flash player
Мешканці Слов'янська просять забрати тіла вбитих сепаратистів
В околицях міст Слов'янськ та Краматорськ Донецької області, звільнених від терористів, лежить величезна кількість тіл - до півтори тисячі, причому загиблі ідентифікуються як немісцеві. Про це користувач @ VeraVolf пише на своїй сторінці Twitlonger.

«Прислали звернення (цитата дослівно): Шановні батьки і родичі російських терористів, строковиків, резервістів та інших російських воєнізованих підрозділів! Зателефонуйте своїм дітям, близьким! Запитайте їх (якщо дадуть відповідь) де вони?! Справа в тому, що близько Слов'янська і в районі Краматорського «моря» лежить величезна кількість трупів, і всі трупи ідентифікуються місцевими жителями як чужі », - розповіла блогер.

За її словами, жителі бояться до них підходити: «Від деяких трупів починає виходити сморід, адже на вулиці, на сонце, температура піднімається до 30 градусів. Зателефонуйте, може це ваші рідні? Донбасівці не багата народ і завдяки вам у них немає грошей, щоб закопувати трупи ваших родичів; та й земля Донбасу не прийме чужаків ».

«За попередніми оцінками, в районі передмість Слов'янськ-Краматорськ розкидано не менше півтори тисячі трупів. Зателефонуйте і приїжджайте забирати ваших дітей - вам не перешкоджатимуть забирати трупи ваших родичів », - додала вона.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Мешканці Слов'янська просять забрати тіла вбитих сепаратистів

8-07-2014, 21:09
Переглядів: 5261
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
halk 8 липня 2014 21:21
Играйте в букмекерской конторе ЛЕОН ( надёжная) При регистрации введите бонус-код SHAKAL и получите бонус + 250% на первый депозит. Подробней на http://leonstavka.wix.com/bukmeker
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player