Get Adobe Flash player
Росія пригрозила відкритою агресією проти України
МЗС РФ висловив протест Україні у зв'язку з черговим обстрілом російського прикордонного пункту пропуску, зазначивши, що в разі повторення ситуації вся відповідальність ляже на Київ. Про це повідомляє в п'ятницю, 10 липня, прес-служба зовнішньополітичного відомства.

«Дії української сторони є грубим порушенням основоположних принципів міжнародного права.

Російська сторона заявляє українській стороні рішучий протест і вимагає припинити обстріл російської території. У разі подальшого повторення подібних випадків вся відповідальність за їх наслідки ляже на Київ », - йдеться в заяві.

У четвер вранці співробітники митного поста Донецьк в Ростовській області евакуювали через бій поблизу суміжної українського пункту пропуску Ізварине. Кілька снарядів розірвалися на російській території.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Росія пригрозила відкритою агресією проти України

10-07-2014, 21:47
Переглядів: 5567
Коментарів: 3
Версія для друку
Loading...
Коментарі (3)
Киев 10 липня 2014 22:42
Ну сука хохлы. Как всегда, что нибудь испортят. Целились в кремль, а попали в Ростовскую область. Ну блин по прецельней стреляйте в конце то концов, кремль левее !
Цитировать          1
Кто поверит лжецам 10 липня 2014 22:47
Брехун є брехун.Крапка.
Цитировать          2
гость 10 липня 2014 22:59
Повторение Германия - Польша 39 год. Да вот только у нас выхода нет. Под мобилизацию миллионы встанут. Надеюсь кацапы понимают что начнется.. И далеко не факт, что все закончится парадом кацапофашистов в Киеве. И это понимают все, у кого есть хотя бы признаки интеллекта. Возможен в итоге передел границ самой рассеи. В общем посмотрим. Но то, что в Украине кацапам Чечня раем покажется - это гарантия. За каждым углом нож, пуля, отравленная вода, продукты, мины, растяжки, снайпера. Партизанщина таких масштабов, что удержать территорию физически сил не хватит. А если хватит - народ начнет мстить. А это уже война террора на территории противника. В общем все не так просто.
Цитировать          3
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player