Get Adobe Flash player
Стала відома доля екіпажу літака збитого на Луганщині
Екіпаж українського військово-транспортного літака Ан-26, який був збитий над зоною бойових дій, потрапив у полон до сепаратистів. Про це повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на прес-службу невизнаної Луганській республіки.

За даними джерела, в полон взято чотири людини. В даний час вони знаходяться в місті Краснодон, їх допитують.

Про стан здоров'я полонених джерело не повідомило.

Раніше міністр оборони України Валерій Гелетей доповів президенту Петру Порошенко, що члени екіпажу збитого Ан-26 вийшли на зв'язок. Відповідне повідомлення було розміщено на президентському сайті. Де саме знаходяться врятувалися люди, при цьому не уточнювалося. Однак можна було зробити висновок, що вони за межами території, підконтрольній українській владі (було зазначено, що організована пошуково-рятувальна операція, «щоб доставити екіпаж літака Повітряних сил України на територію, яка вже контролюється українським військовими»).

За даними прес-служби так званої Луганської народної республіки, терористиі збили літак з ПЗРК. Українські силовики, у свою чергу, стверджують, що транспортник летів на висоті близько 6500 метрів і для його поразки використовували не ПЗРК, а «інша, більш потужне ракетна зброя». У Києві також висунули версію, що літак нібито був обстріляний з російської території.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Стала відома доля екіпажу літака збитого на Луганщині

14-07-2014, 18:47
Переглядів: 2668
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
мама 14 липня 2014 18:55
по 5 каналу сказали экипаж на украинской территории. здесь пишут экипаж у сепаратистов.

Аваков, мочи сепаров... сколько мы будем еще страдать от этих украино-хамелеоно граждан? сколько должно еще погибнуть наших детей от рук наемников и сепаратистов?
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player