Get Adobe Flash player
ДНР почала розпадатись
Голова Верховної ради самопроголошеної Донецької народної республіки (ДНР) Денис Пушілін пішов у відставку. Про це повідомляє «Інтерфакс».

«Денис зараз знаходиться в Москві. Він надіслав на моє ім'я лист з проханням про звільнення з займаної посади за власним бажанням. На сесії ради це питання було поставлено на голосування. Депутати підтримали відставку Пушіліна », - сказав віце-спікер парламенту ДНР Володимир Маковичі.

За словами Маковича, посаду спікера тимчасово виконуватиме саме він. Віце-спікер припустив, що новий голова з'явиться у Верховного ради вже під час наступного засідання. Коли воно може відбутися, Маковичі не уточнив.

Пушілін керував парламентом ДНР з травня 2014 року. У квітні він став співголовою уряду Донецької республіки.

За даними ЗМІ, в минулому Пушілін керував українським відділенням фінансової піраміди МММ-2011.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

ДНР почала розпадатись

18-07-2014, 20:34
Переглядів: 4067
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
Олег 18 липня 2014 22:13
Просто очко заиграло обратно ехать, вот и решил тихо в "выйти из игры". Только не получится. Отвечать все равно придется.
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player