Get Adobe Flash player
Люди втікають з зони АТО
Залізничний вокзал Луганська переповнений. Люди в паніці тікають з міста, який щодня піддається обстрілам. Так з початку АТО в місті вже загинули більше 100 городян.
 
У чергах за квитком людям доводиться вистоювати по 5-8 годин. Без черги не пропускають і власників онлайн-квитків, так як і з таких вишикувалися величезні черги. Люди біжать куди завгодно, лише б не залишатися в місті. Деякі готові їхати навіть у Слов'янськ, аби нежить тут. «Ми їдемо в Донецьк, звідти в Слов'янськ. Там у нас тітка, її будинок постраждав, але жити можна. Краще там, в руїні жити, ніж чекати тут смерті », - розповідає кореспонденту луганчанка Ольга.
 
«Ми стоїмо в черзі з семи ранку, вже дванадцять. Чули тут і виття сирени і обстріли, страшно звичайно, але радує, що, може, хоч на деякий час завтра поїдемо », - каже пенсіонер Іван Лукич.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Люди втікають з зони АТО

22-07-2014, 18:19
Переглядів: 356
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player