Get Adobe Flash player
» » ЛНР розпочала переговори з "Газпромом"
У Луганську відбулося чергове засідання так званої Ради міністрів самопроголошеної "ЛНР". Присутні на чолі з "прем'єр-міністром" Маратом Башировим обговорили підготовку до зими і деякі гуманітарні питання. Про це повідомили УНН у прес-центрі так званої Новоросії.

"Ситуація нам всім відома, тому на перший план останні півтора тижні виходять завдання, пов'язані з гуманітарним проектом.

Це, в першу чергу, паливно-мастильні матеріали для потреб комунальних і державних служб. Скоро у нас буде перша поставка - близько 40 тонн палива, думатимемо, куди його розподіляти і як розраховувати ", - зазначив М.Башіров.

Він підкреслив, що паливо призначається тільки для цивільних потреб, а також для ремонтних бригад і медиків.

"Друге важливе питання стосується поставок газу безпосередньо з Російської Федерації. Було поставлено питання в Москві перед" Газпромом ". Ми вже розуміємо технологічні можливості і зараз опрацьовуємо обсяги", - розповів М.Башіров.

Також на нараді обговорили гуманітарні поставки, які надходять в проголошену "ЛНР".
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

ЛНР розпочала переговори з "Газпромом"

24-07-2014, 17:39
Переглядів: 196
Коментарів: 0
Версія для друку
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player