Get Adobe Flash player
Вуличні бої тривають в місті Авдіївка, північному передмісті Донецька, хоча в цілому місто знаходиться під контролем Національної гвардії. У місті значні руйнування, місцеве населення або покинуло Авдіївку, або ночує в підвалах.

"Бої в Авдіївці тривають", - повідомив представник сепаратистів. За відгуками місцевих жителів, в місті періодично чутні постріли зі стрілецької зброї. По місту пересуваються БТР української армії та легкові автомобілі з солдатами.

Місцеві жителі повідомляють про численні руйнування - через артилерійський обстріл постраждали багато житлові будинки, пошкоджено залізничний переїзд між селищем Хімік і так званою старою Авдіївкою. Пробитий один з куполів храму Марії Магдалини. На Лісовій вулиці пострілом з танка практично знищені магазин і гараж.

У місті практично немає електрики, причому деякі райони знеструмлено вже три-чотири дні, немає води. Стільниковий зв'язок працює з перебоями. Великі продуктові магазини не працюють, але воду і продукти можна придбати в маленьких торгових точках.

Багато місцевих жителів вважали за краще покинути місто. Через небезпечну ситуацію на дорогах і відсутність транспорту їм довелося йти пішки.

Авдіївка - місто з населенням в 37 тисяч чоловік в шести кілометрах на північ від Донецька.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Бої під Донецьком тривають, люди пішки тікають з міста

30-07-2014, 22:25
Переглядів: 9147
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player