Get Adobe Flash player
» » Українська армія зазнала значних втрат
Більше 20 десантників 25-ї бригади військової частини А1126 загинули в бою під містом Шахтарському в Донецькій області.

Про це повідомляє український телеканал Hromadske.tv з посиланням на джерела серед військових і волонтерів.

За даними телеканалу, бойовики обстріляли солдат із системи залпового вогню «Град». «21 боєць загинув, в тому числі командир другого батальйону. Дуже багато поранених, їх точне число поки назвати важко. Зараз їх вертольотами транспортують в Дніпропетровськ », - йдеться в повідомленні.

Офіційної інформації про кількість загиблих немає. У прес-центрі АТО повідомили тільки, що «підрозділу, які виконували завдання з передислокації, зазнали втрат».

Крім того, керівник «Інформаційного опору» Дмитро Тимчук повідомив на своїй сторінці в Facebook, що в ніч на 1 серпня позиції силовиків були обстріляні в районі населених пунктів Авдіївка, Березове, Іллінка, а також на території аеропорту в Луганську і поблизу КПП «Маринівка» .
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Українська армія зазнала значних втрат

unnamed
1-08-2014, 09:50
Переглядів: 4347
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player