Get Adobe Flash player
» » Терористи ЛНР не жаліють ні жінок ні дітей
Обстановка в Луганській області набуває загострення. Звуки пострілів та розривів артилерії та мінометів практично не вщухають.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру управління оперативного командування "Північ".

"Все це робиться бандитськими угрупуваннями з єдиною метою – переконати світову спільноту в тому, що обстрілюють власний народ військовослужбовці Збройних Сил України", - відзначили у прес-центрі.

Згідно з повідомленням, терористи з кожним днем все частіше наносять вогневі удари по місцям проживання місцевого населення, не шкодуючи ні жінок, ні дітей, ні літніх людей.

"Беззахисні люди тижнями ховаються у підвалах", - зазначено у повідомленні.

Так, у п'ятницю з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" бандитськими угрупуваннями було обстріляно житлові будинки в населеному пункті Штукалова Балка.

Точної цифри щодо постраждалих немає.

Відомо тільки, що трьом із цивільних, у яких виявлено чисельні осколочні поранення, надано невідкладну допомогу та доправлено до міської лікарні міста Щастя.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Терористи ЛНР не жаліють ні жінок ні дітей

unnamed
2-08-2014, 21:23
Переглядів: 4286
Коментарів: 4
Версія для друку
Loading...
Коментарі (4)
Olena 2 серпня 2014 21:37
Не Штукалова,а Стукалова банкаю

Стукалова балка.
Цитировать          1
asd 2 серпня 2014 22:06
сами подумайте, зачем (терористам) как вы их называете, стрелять по своим позициям!!! сколько можно нести бред! а авио удары по часному сектору это тоже терористы?! там не постов не ополченцев и близко небыло!
Цитировать          2
Лена М 2 серпня 2014 22:18
Сколько можно уже нести эту залупу? Люди которые находятся в Луганске думаете сами не видят кто стреляет и кто этим всем занимается? Этот весь пиздеж со стороны украинского сми все равно когда-то будет раскрыт и все ваши конторы по пизде пойдут. Я все сказала, ебаный ад.
Цитировать          3
Jaxx 2 серпня 2014 22:47
Ваааата, упизданитесь. Не сидели бы ваши кумиры под юбками и баб в городах - через 3 дня всё закончилось бы. А так херои ЛНР только и могут, что за детьми прятаться, их так ботоксин научил. Вата должна сгореть в аду.
Цитировать          4
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player