Get Adobe Flash player
Українська армія близька до перемоги над бойовиками на сході країни. Про це, як повідомляє BBC, заявив міністр оборони України Валерій Гелетей.

Головна мета урядових сил, за словами Гелетея, - взяття під контроль місця падіння малайзійського «Боїнга». При цьому міністр зазначив, що зіткнення між українською армією і сепаратистами не повинні позначитися на роботі експертів, що працюють на місці авіакатастрофи.

Чисельність бойовиків Гелетей оцінив в 15 тисяч чоловік. За його словами, незважаючи на втрати, сили прихильників самопроголошених республік залишаються на колишньому рівні завдяки свіжим підкріпленням.

У той же час радник президента України, колишній глава МВС Юрій Луценко заявив про те, що в Києві готовий план визволення Донецька, який, за його словами, стане несподіванкою для сепаратистів. «Якщо ми його реалізуємо, а це вимагає максимального напруження всіх сил держави, можна буде впевненіше дивитися в майбутнє України», - наводить слова Луценка прес-служба його партії «Третя Українська республіка».
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

АТО йде до завершення

unnamed
4-08-2014, 10:00
Переглядів: 2145
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player