Get Adobe Flash player
Бійці добровольчого батальйону «Шахтарськ» затримали начальника міліції Маріуполя Олега Моргуна за те, що той співпрацював з «терористами» . Про це у Facebook повідомив депутат Верховної Ради, лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Він також опублікував знімок, на якому видно, як одягнені в камуфляж люди (серед яких і сам Ляшко) намагаються посадити Моргуна в автомобіль. В описі до фото депутат називає Моргуна зрадником і стверджує, що прокуратура порушила проти нього справу «за зраду присязі». «Була інформація, що він збирається втекти, тому ми його затримали і передали співробітникам прокуратури», - пише Ляшко.

У прес-службі Маріупольського міськуправління міліції виданню 0629.ua підтвердили інформацію про затримання, уточнивши, що воно було проведено незаконно і що в даний час вживаються заходи по звільненню Моргуна.

Моргун виконує обов'язки начальника Маріупольського міськуправління міліції з 10 травня 2014 року. Напередодні, як зазначається, у нього був звичайний робочий день. Ніяких звинувачень на його адресу не висувалося.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Ляшко власноруч почав люстрацію на Донбасі

unnamed
5-08-2014, 13:03
Переглядів: 675
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player