Get Adobe Flash player
Російська автоколона з гуманітарною допомогою для жителів південного сходу України, яку супроводжує МНС, прибула до Воронежа, після чого продовжить шлях на українську територію.

Про це повідомляє корр.ІТАР-ТАСС з місця події.

Зупинка в Воронежі необхідна для того, щоб водії дозаправили вантажівки і відпочили.

У складі автоколони налічується близько 280 вантажівок. За словами Росії вони везуть медикаменти, продукти харчування, дитячі речі, дизель-генератори для людей, що опинилися у важкій життєвій ситуації на сході України. Вантаж був зібраний на гроші жителів Москви і Підмосков'я.

За даними очевидців, вантаж добре упакований у великі тюки, розглянути що там, джуже важко. Скоріше всього це військове продовольство.


Колона знаходиться в дорозі вже другий день.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

280 російських військових Камазів вже на кордоні з Україною

13-08-2014, 08:17
Переглядів: 860
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
80% словянську 20- луганську і донецьку 13 серпня 2014 11:41
Це масштабна дорога військова операція схожа на військову операцію по завозу ракет на Кубу - трактори на палубах і ракети в трюмах і створення в результаті Карибської кризи. Навіть продумано те що машини пофарбовано Отже цим буде приховане в подальшому закидання з будь-якого місця кордону російської військової техніки Колону треба блокувати і не допустити жодної машини в Україну Якщо цього не розуміє керівництво блокувати повинні люди на дорогах. В крайньому випадку треба перевантажувати груз на поїзда по адресу у звільнені райони Донбасі і кілька опломбованих вагонів у Донецьк і Луганськ - 20% від території початкової окупації колорадами де було завдано найбільших збитків
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player