Get Adobe Flash player
Війна в Донбасі продовжує бушувати. На цей раз під обстріл потрапив маленький містечко Донецької області - Зугрес.

Очевидці повідомляють про авіаналіт 13-го серпня, деякі говорять про те, що в місті "попрацювали" міномети, гаубиці і "Град".

Запеклий обстріл вже приніс мирному містечку людські жертви, очевидці повідомляють про 20 загиблих. Є дані і про більшу кількість жертв.

Під вогонь потрапив міський пляж. На якому саме відпочивали жителі Зугреса, серед загиблих є і діти. Ще снаряди догодили на стадіон, де хлопці грали у футбол, серед них теж є загиблий і поранені.

Потрапили снаряди і в житлові будинки по вулиці Чапаєва, в них, слава богу, ніхто не постраждав.

- Загинула молода сім'я, всі три людини, - і це я бачила на власні очі, - розповідає Валентина Дмитрівна - жителька Зугреса, - і додає - ухало і палахкотіло так, що не знала, що робити і куди бігти.

Зугрес входить в Донецько-Макіївську агломерацію, в місті знаходиться велика гідроелектростанція, яка, можливо, і була метою обстрілу.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

На Донеччині в ході боїв гинуть цілі сім'ї

14-08-2014, 12:58
Переглядів: 4021
Коментарів: 2
Версія для друку
Loading...
Коментарі (2)
Стас Донецк 14 серпня 2014 13:33
Ну что твари продолжение Славянска делаете по всему востоку валите укропы к себе в горы и пасите баранов быдло, а то дали вам оружие , а вы с ним как обезьяна с гранатой.
Цитировать          1
стасу 14 серпня 2014 22:11
Їбанько якщо твоя мамка дурна то хоч свою шкуру спасай твій путлєр срать на вас хотів як на нього насрала жінка і дві дочки-натовки
Цитировать          2
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player