Get Adobe Flash player
Близько 19:30 з боку селища Троїцьке відкрили стрілянину з артилерії в сторону центрального пляжу на Ісаковського водосховище. Снаряди потрапили в дачі «Червоні вітрила». Загорівся будинок. Відразу ж у відповідь почалася стрілянина з протилежного боку водойми - від підстанції, яка знаходиться біля траси Луганськ-Донецьк. При цьому, за словами місцевих жителів, сил ЗСУ на даній території немає.

«В обратку з боку підстанції, з зеленки, за Троїцьким. Потім назад з Троїцького, але по дачах навпроти. Потім прилетів «град» в зеленку під підстанцією. Град чули з Артемівська люди, і з Алчевська. Ми чули тільки вибухи дуже близько, хоча були в підвалі. Весь прикол в тому, що тут ніде немає ВСУ !! Вони що луплять самі по собі? », Описує ситуацію очевидець.

Очевидно, терористи влаштували чергову провокацію. Раніше вони неодноразово обстрілювали позиції ВСУ під видом Нацгвардії. Останній інцидент стався 18 липня: з селища Должанський Свердловського району терористи обстріляли українські війська в районі селища Ізварине (Краснодонський район) та КПП «Должанський» представившись місцевим жителям національною гвардією.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Бойовики обстріляли одне одного із "Градів"

16-08-2014, 23:09
Переглядів: 2769
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player