Get Adobe Flash player
В Сєвєродонецьку в приватному будинку стався вибух, в результаті якого постраждала 62-річна жінка. Вона тільки повернулася у звільнений місто, і навіть не підозрювала, що в її будинку невідомі особи встановили розтяжку.

В облуправлінні міліції розповіли, що на початку липня шістдесятидворічний жителька Сєвєродонецька через бойові дій виїхала до своїх родичів, які проживають в Росії. Після того як місто звільнили сили АТО, вона поспішила повернутися додому, де і стала жертвою незаконних збройних формувань, пише сайт svsever.lg.ua.

Як повідомили правоохоронці, в місто жінка повернулася восьмого серпня. Відкривши хвіртку, жінка побачила на подвір'ї сміття - всюди валялися пляшки, недопалки, пачки від цигарок. Крім цього в городі була відсутня поливна система. Жінка одразу зрозуміла, що в будинку жив хтось сторонній. Коли вона піднялася сходами, то побачила незачинені вхідні двері. Вона штовхнула злегка прочинені двері, і тут пролунав вибух. Спрацювала розтяжка, яку невідомі особи закріпили на вхідних дверях.

Жінка залишилася жива, але отримала багато осколкових поранень. Її госпіталізували в місцеву міськлікарню. Там постраждалої надали необхідну медичну допомогу.

Пізніше сусіди розповіли правоохоронцям, що поки господиня будинку жила у родичів в Росії, в її будинку оселилися шестеро невідомих чоловіків. По двору вони розгулювали в камуфляжній формі. У страху тримали сусідів. Коли зловмисники залишали будинок, то залишили господарям боєприпас - гранату «Ф1», яку прикріпили до вхідних дверей.

В даний момент на території цього будинку працюють сапери і оперативники. Правоохоронцями вживаються заходи із затримання осіб, які причетні до цієї кримінальної правопорушенню.

Раніше піротехніки, що працювали на території Сєвєродонецька, перевірили шість будівель, в яких знайшли 128 боєприпасів, серед яких було 126 гранат. Крім цього було знищено 25 тонн пороху і ще 25 мішків із селітрою.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Людей, які повертаються у звільнені міста зони АТО чекають жахливі сюрпризи

17-08-2014, 11:30
Переглядів: 6585
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player