Get Adobe Flash player
Два літаки, імовірно, Су-25 Збройних сил України, підбиті борйовиками в районі міста Краснодон. Про це ІТАР-ТАРС повідомили в прес-центрі армії Південного Сходу в Краснодоні.

"В даний час йде розшук пілотів. Вони катапультувалися. Незабаром в інтернеті з'явиться відеозапис уламків знищених літаків", - повідомили в прес-центрі.

За словами очевидців, обстановка в Краснодоні в цілому спокійна. Місто знаходиться в руках сепаратистів, там ходять автобуси, працюють деякі магазини, однак стільниковий зв'язок практично не працює.

Раніше представник штабу АТО Леонід Матюхін повідомив телефоном "5 каналу", що терористи збили в ніч на неділю український МіГ-29 в Луганській області, пілотові вдалося катапультуватися, він доставлений в безпечне місце.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Терористи підбили ще два українські винищувачі

17-08-2014, 18:25
Переглядів: 206
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player