Get Adobe Flash player
Жителі Слов'янська збирають підписи, щоб звернутися до президента Петра Порошенка з проханням переатестувати чиновників міста.

Про це заявив активіст Арсеній Пушкаренко на спільній з депутатом від "Батьківщини" Андрієм Павловським прес-конференції в понеділок в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні вже зібрано 700 підписів на ім'я президента, прем'єр-міністра, керівника Нацагентства з питань державної служби, що стосуються переатестації чиновників Слов'янська", – сказав він.

"Ці люди відчувають свою безкарність і продовжують керувати містом", – додав активіст.

Крім того, Пушкаренко розповів, що прихильники сепаратизму готують в Слов'янську марш з вимогою звільнити екс-мера міста Нелю Штепу і збирають підписи на її захист.

"Безкарність призводить до того, що вони знову піднімають голову", – сказав він.

Як відомо, Штепа була заарештована 13 липня на два місяці за підозрою в зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність України.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

У звільнених містах зони АТО знову з'являться сепаратисти

18-08-2014, 14:34
Переглядів: 4163
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
farcos 18 серпня 2014 14:50
Ну, наверно на украине, у власти мазохисты-активисты
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player