Get Adobe Flash player
Донецьк - той, який розташований у Росії.

Український кордон оточує російський Донецьк із трьох сторін. Тут же пункт пропуску "Ізварине", через який намагається проїхати в Україну гуманітарна колона.

За ситуацією в сусідній Україні місцеві жителі уважно стежать, знають не з чуток, коли з українського селища Сєверний стріляють по українському ж селу Ізварине, снаряди пролітають над російським містом. Іноді потрапляють у будинки місцевих жителів. Один з них загинув від осколків.

Тамара, жителька Ізварино, постраждала:

- В 9 ранку снаряд прилетів - ось така воронка. Я її землею трохи присипала. Вилетів паркан, посікло електропроводи, стовп електричний. Забір весь знесло. Будинок ось, бачите дах, пробило будинку, труби немає, скла вибило. Це все осколки летіли. Тут багато снарядів упало, ось людину вбило - снаряд впав. Ось там ось снаряд впав, ось тут впав, дивом люди не постраждали.

А це - лікарня російського Донецька. Сюди постійно привозять поранених на Донбасі - вони є тут і зараз. Лікарі стверджують - їм все одно, кого рятувати: лікують і бойовиків, і, якщо потрібно, українських військових.

Поруч із Донецьком - Каменськ-Шахтинський. Тут стоїть частина білих вантажІвок гуманітарної колони. 16-ть з них - напередодні ввечері виїхали з міста і прибули до пункту пропуску "Донецьк".

Однак оформляти російську гуманітарну допомогу Україна буде лише сьогодні.

В української сторони поки немає документів щодо вмісту вантажу. Ті ж машини, що залишилися на стоянці, охороняють люди в чорних бронежилетах.
Нам вдалося поспілкуватися з тими, хто супроводжує колону. Вони - цивільні з різних міст Росії, але всі одягнені в однакову пісочну форму. Її, кажуть, їм видали.

Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Російська армія при обстрілі України вбила росіянина (відео)

21-08-2014, 10:00
Переглядів: 2910
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player