Get Adobe Flash player
Населений пункт Комунар на Донеччині бойовики розстріляли з "Градів", стріляли по мирних жителях, повідомляє прес-центр АТО.

"Терористи розстрілюють мирних мешканців! Населений пункт Комунар, що на Донеччині, у вогні! Щойно це селище було розстріляно терористами з БМ 21 "Град", - сказано в повідомленні за 12:50.

"Російські найманці незважаючи на те, що там немає жодних військових частин та позицій сил АТО, відкрили вогонь по жінкам, дітям та старим людям. В селищі вирують страшні пожежі. Горять будинки", - заявляють силовики.

"На допомогу місцевим мешканцям прийшли військові, які надають першу медичну допомогу та намагаються загасити пожежі. Все це відбувається під мінометним обстрілом з боку терористів", - зазначає прес-центра АТО.

"Цей факт ще раз доводить, що терористи, які прийшли до нас з сусідньої вже не братської держави воюють проти простих українців", - заявляють там.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Сьогодні російські найманці відкрили вогонь по дітях та жінках

24-08-2014, 15:26
Переглядів: 259
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player