Get Adobe Flash player
За минулу добу українські військові знищили близько 250 російських найманців, велику кількість важкої зброї та бронетехніки.

Про це звітують в штабі АТО.

Особливо ворогу дісталось в районах Іловайська та Харцизька. Результативно попрацювала військова авіація і в районі Краснодону, недалеко від кордону - було знищено близька сотні бойовиків, які ховалися на території ремонтно-механічного заводу.

Однак навіть такі втрати навряд чи змусять бойовиків припинити терор Донбасу. Адже найманці постійно отримують підкріплення з Росії - через стокілометрову дірку на кордоні. Лише за минулу добу в зону АТО з Росії було перекинуто п'ять розвідувально-диверсійних груп.

Олексій Дмитрашківський, прес-офіцер штабу АТО:

- Незважаючи на активізацію ворога та його контратаки сили АТО продовжують утримувати зайняті позиції та завдавати терористам значних втрат. Знищено 250 російських найманців, вісім танків, 10 бойових машин, три Гради, одну гаубицю.
Зокрема в Іловайську батальйон Донбас знищив 50 бойовиків, а Кривбас - 40 бойовиків. Як не дивно за минулу ніч не було жодного обстрілу території України з боку РФ.

Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Сили АТО знищують терористів сотнями, але Росія присилає нових (відео)

25-08-2014, 14:23
Переглядів: 4223
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player