Get Adobe Flash player
Минулої доби українські військові знищили близько 250 російських найманців, велика кількість бронетехніки і тренувальний табір бойовиків.

Таку інформацію озвучили в штабі АТО.

Найбільше дісталося ворогові в Іловайську і Харцизьку. Результативно попрацювала військова авіація і в районі Краснодону - це Луганська область.

Там знищено близько ста бойовиків, які ховалися на території ремонтно-механічного заводу. Але навіть такі втрати навряд чи дозволять зупинити терор Донбасу. Найманці постійно отримують підкріплення - через 100-кілометрову діру в кордоні.
Тільки за останню добу звідти в зону АТО було перекинуто п'ять диверсійних груп. В боях загинули четверо українських військовослужбовців.

Олексій Дмітрашківській, прес-офіцер штабу АТО:

- Незважаючи на активізацію ворога і його контратаки сили АТО продовжують утримувати зайняті позиції і наносити терористам значних втрат. Знищено 250 російських найманців, вісім танків, 10 бойових машин, три гради, одну гаубицю. Зокрема в Іловайську батальйон Донбас знищив 50 бойовиків, а Кривбас - 40 бойовиків. Як не дивно за минулу ніч не було жодного обстрілу території України з боку РФ.

Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Бойовики несуть шалені втрати (відео)

25-08-2014, 19:35
Переглядів: 16498
Коментарів: 4
Версія для друку
Loading...
Коментарі (4)
Олег 25 серпня 2014 19:45
Блять ребята єто не то видео!!!!!!Неужели Ві там єтого не понимаете!
Цитировать          1
LK 25 серпня 2014 19:58
А что с "котлами и на Азовском фронте? Что с батальоном "Днепр-1"?
Цитировать          2
Вася 25 серпня 2014 22:31
Меркель сегодня ввела войска бундесвера на границу Эстонии с Россией путин уже впанике как сталин после нападения гитлера К концу недели в Эстонии уже будет несколько батальйонов дисциплинированных немцев
Цитировать          3
мила 26 серпня 2014 10:35
что же ваши фашиситские сми замалчивают как укропы драпают из Мариуполя? а под иловайском уже два "котла"фашистов?да вашим вонючим войскам укруиновским приходит полный пиздец у нас на Донбассе!!!скоро войска НОВОРОССИИ будут пороха и иже сним в кукуеве вешать!!!СЛАВА НОВОРОСССИИИ!!!!!!
Цитировать          4
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player