Get Adobe Flash player
Самопроголошена Луганська народна республіка звернулася до президента США Барака Обами з проханням вплинути на українську владу, щоб та припинили військову операцію на сході України. Відповідне звернення опубліковане на сайті ЛНР.

У повідомленні стверджується, що південний схід України більше ніколи не буде українським «незважаючи на підсумки так званої" антитерористичної операції "». Автори звернення також зазначають, що вже не вірять українським чиновникам і військовим, які обіцяють забезпечити мир. Адресатом подібного звернення Барак Обама був обраний тому, що «тяжкість злочинів українських властей з якоїсь причини поки не помічена керівництвом ЄС і США».

«Це [припинення військової операції] врятує сотні тисяч мирних жителів і допоможе Вам реабілітуватися після того, як Вашингтон підтримав незаконну узурпацію влади на Україні неофашистами і масові вбивства мирних жителів Донбасу», - заявляє ЛНР.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Бойовики ЛНР звернулись до США

26-08-2014, 17:16
Переглядів: 149
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
Истина 26 серпня 2014 23:18
В питер прибыло 100 раненных солдат россии ЛНР это сборище агрессивного русского меньшинства луганской области и наемников из россии
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player