Get Adobe Flash player
На Донеччині затримали лісничого, який постачав зброю бойовикам

Працівники УБОЗУ Київської області в зоні АТО затримали чоловіка, який постачав зброю бойовикам

Як повідомляють в прес-службі МВС, перебуваючи у службовому відрядженні в зоні проведення антитерористичної операції, співробітники УБОЗУ викрили мешканця Донецької області - керівника Краснолиманського лісництва у постачанні незаконним збройним формуванням, що діють на території району, зброї та боєприпасів.

Даний факт правоохоронці задокументували та затримали 43-річного винуватця. Наразі йому оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

За даним фактом слідчим управлінням ГУМВС України в Харківській області відкрито Кримінальне провадження ч.3 ст.260 Кримінального кодексу України.

За постачання зброї та набоїв не передбачених законом збройним формуванням чоловікові загрожує позбавлення волі від п’яти до десяти років. Досудове розслідування триває.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Міліціянти викрили чиновника-"зброєносця"

28-08-2014, 17:40
Переглядів: 601
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player