Get Adobe Flash player
АТО веде бої в районі Луганська, Донецька та Алчевська - штаб.

За минулу добу позиції українських військових були обстріляні у кількох населених пунктів Донбасу і біля аеродрому Луганська

Сили антитерористичної операції ведуть бої неподалік Донецька, Луганська, Алчевська та інших населених пунктів Донбасу. Про це повідомив спікер прес-центру АТО Леонід Матюхін.

За даними штабу АТО, за минулу добу позиції українських військових були обстріляні у населених пунктів Червона Поляна, Георгіївка, Лутугине, Герасимівка, Станично-Луганська, Маломиколаївка, Дебальцеве та аеродрому Луганська.

Матюхін також спростував заяву одного з лідерів бойовиків ДНР Ігоря Безлера (прізвисько Біс) про те, що терористи захопили тактичний ракетний комплекс Точка-У у сил АТО. "Ймовірно, найближчим часом Бес очікує поставки даного виду озброєння від своїх замовників", - сказав Матюхін.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Українські війська б'ються біля Луганська та Донецька

30-08-2014, 15:42
Переглядів: 151
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player