Get Adobe Flash player


Терористи б'ються за "общак". "Неслухняних" Кремль наказав убивати, - Шкіряк

Між російськими терористичними бандами Донецька та Харцизька відбувся черговий конфлікт.

Радник глави МВС Зорян Шкіряк на своїй сторінці в Фейсбук пише про постійні конфлікти всередині терористичних угруповань на Донбасі.

"Керівники донецьких терористів, звинувачують своїх харцизьких бойовиків в "бєспрєдєлі" і недоплаті награбованих коштів і майна в донецький "общак" на благо "Новоросії". Нині, конфлікт розгортається. Щоб залагодити це, в розборки між бандитами втрутилися представники спецслужб РФ, які присутні на Донбасі ", - написав Шкіряк.

Шкіряк додав, що сварки між ватажками угруповань терористів з "ДНР-ЛНР", відбуваються постійно: "Головні причини - розподіл грошей і боротьба за лідерство і вплив на захоплених територіях".

"Доходило до стрілянини і вбивств один одного. ФСБ намагається приховувати ці факти, щоб інформація не просочилася у відкритий доступ і не завадила цинічною, брехливий "інформаційній стратегії" агресора. "Неслухняних" бойовиків вбивають за наказом Кремля"
, - заявив він.

Get Adobe Flash player

Сепаратисти та найманці воюють і між собою

31-08-2014, 21:29
Переглядів: 1412
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player