Get Adobe Flash player
Міністерство оборони констатує 361 випадок дезертирства (станом на 27 серпня) серед військовослужбовців відомства, задіяних у проведенні АТО.

"З початку проведення антитерористичної операції в Єдиний реєстр досудових розслідувань за фактами ухилення від військової служби внесено 273 кримінальні провадження проти 1444 військовослужбовців, з яких за ст. 408 Кримінального кодексу (дезертирство) - 62 кримінальні провадження проти 361 військовослужбовця", - сказано в відповіді Міноборони на запит "Українських Новин".

Окрім того, 1 кримінальне провадження проти 798 військових відкрито за ст. 336 Кримінального кодексу (ухилення від призову за мобілізацією), 15 кримінальних проваджень - проти 66 військових за ст. 409 Кримінального кодексу (ухилення від військової служби шляхом самокаліцтва або іншим способом).

Міноборони підкреслює, що 195 кримінальних проваджень зареєстровано проти 219 військових за ст. 407 Кримінального кодексу (самовільне залишення військової частини), разом з тим наголошується, що станом на 20 серпня у зоні проведення АТО зафіксовано 321 випадок самовільного залишення місць служби.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Українські солдати все частіше втікають з поля бою

9-09-2014, 10:35
Переглядів: 4373
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
Макс 9 вересня 2014 12:46
Молодцы пацаны правильно делают ,не хотят воевать с своим народом!!!!!
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player