Get Adobe Flash player
В антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях беруть участь близько 50 тисяч осіб, які після повернення до мирного життя одержать статус учасника АТО.

Про це на прес-конференції у четвер повідомив голова Державної служби у справах ветеранів війни і учасників АТО Артур Дерев’янко, передає УНІАН.

"Зараз ми підрахували близько 50 тисяч осіб. Ми хочемо створити центральний реєстр, щоб ця кількість не збільшувалася у геометричній прогресії, як це було колись з чорнобильцями", - сказав Дерев’янко.

За його словами, приблизно така кількість людей може одержати статус учасника АТО після закінчення бойових дій на сході і повернення з Донбасу.

Статус надаватиме спеціально створена комісія, яка працюватиме у рамках новоствореної служби з питань ветеранів війни і учасників антитерористичної операції.

Для отримання статусу учасника АТО, необхідно буде пред'явити довідку про участь в антитерористичній операції і пройти комісію.

При цьому учасниками АТО будуть визнані не лише безпосередньо військові, а й волонтери, а також ті люди, які виконували роботи із забезпечення АТО.

"Не має значення, це миротворчий батальйон чи батальйон МВС. У нас зараз у зоні АТО 44 батальйони, і більшість з них – це добровольчі батальйони. Тому учасник АТО – не лише військовий", – відзначив Дерев’янко.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В АТО беруть участь десятки тисяч людей

11-09-2014, 16:35
Переглядів: 108
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player