Get Adobe Flash player


Міськрада Донецька: артобстріли почалися в двох районах міста

Жителі міста повідомляють про спалахи через попадання снарядів, проте виїхати в райони і приступити до ліквідації пожеж бригади МНС не можуть, оскільки там все ще ведуться військові дії.

"Станом на 12.30 обстановка в Донецьку вкрай напружена. В 11:40 почалися артобстріли відразу в двох районах міста - Куйбишевському та Київському", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося про потужні артилерійські залпи, що лунали вранці на західній околиці Донецька.

П'ятого вересня в рамках засідання тристоронньої контактної групи (Росія - Україна - ОБСЄ) з врегулювання української кризи в Мінську київська влада і самопроголошені-сепаратистські Донецька і Луганська народні республіки досягли низки домовленостей, насамперед, про припинення вогню на сході України. Основні положення перемир'я встановлюють припинення бойових дій і обмін полоненими. При цьому протиборчі сторони, відповідно до підписаних угод, залишаються на позиціях, які займали на момент оголошення про припинення вогню.

В наступні дні обидві сторони заявляли про порушення режиму перемир'я. Рада нацбезпеки і оборони України, починаючи з вівторка, заявляє, що перемир'я на південному сході країни в цілому зберігається, хоч і мають місце окремі випадки провокацій. Спостерігачі ОБСЄ також повідомляли, що режим припинення вогню "в цілому дотримується", хоча є окремі випадки його порушення.

В ході обстрілів міст терористами загинули і поранені місцеві жителі, зруйновані лікарня і житлові будинки. Сепаратисти обстрілюють дороги, що зв'язують Луганськ з пунктами пропуску через російський кордон і за якими біженці залишають райони бойових дій.

Get Adobe Flash player

На Донбасі бандити знову відкрили вогонь

14-09-2014, 13:42
Переглядів: 611
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player