Get Adobe Flash player
Мешканці села Широкіно, що нині вважається сірою зоною, досі впевнені, що їх обстрілюють українські війська. Територію фактично контролюють терористи, а мешканці не проти такого життя, пише кореспондент Ярослав Кречко в своєму блозі після відрядження.

Ми вийшли з єдиного магазину, який поки працює в маленькому селищі Широкіно на березі Азовського моря.

Наш водій Володя спокійним тоном сказав: проїхала тільки що ціла вантажівка "таваріщєй сєпаратистів".

В селі ми були вже другу годину. Біля магазину декілька селян розповідали, що тепер живуть у буферній зоні, що в них немає не тих, не інших, а взагалі їм все одно яка влада - тільки б мир був.

Одна особливо балакуча жінка все поривалася показати нам, де "нацики" вбили людину і розбомбили кілька будинків. Всі, хто тут лишився, впевнені - стріляла по селу Нацгвардія.

А ще "нацики" щодня купували горілку - в тому самому єдиному магазині. Продавцем там працює одна жіночка. Україномовна сепаратистка. Родом з Кіровограда. Там живе її сестра-близнючка, з якою тепер, якщо й розмовляють, то лише щоб посваритися. Продавчиня в Широкіно вважає свою сестру зомбованою.

Ми поїхали туди, де загинув чоловік, який вийшов з погребу під час бомбардування, щоб попити кави. Я не знаю, чий снаряд його убив. Я знаю, що це село в двадцяти кілометрах від Маріуполя фактично контролюють терористи. І мешканцям Широкіно це подобається.

Коли ми виїжджали з села "новоросійська" вантажівка і "таваріщі сєпаратісти" стояли біля того самого магазину. Вони подивились нас. Ми подивились на них. І поїхали.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Люди в зоні АТО досі підтримують сепаратистів

15-09-2014, 17:47
Переглядів: 4495
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
Александр 15 вересня 2014 18:24
Если мы проигрываем информационную войну, то наверно необходима работа агитаторов-пропагандистов. Жителей пригласить к зданию администрации и рассказать, где начинается и где оканчивается Украина. Кому все равно - паспорт и заявление на стол и свободен. Обязательно надо объяснить, где предстоит жить тем, кому все равно. Боятся за свой живот, а о детях и внуках думать не хотят. Им где жить, в российском секторе Газа ?
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player