Get Adobe Flash player
Бойовики "Донецької народної республіки" не збираються дотримуватися закону про особливий статус окремих районів Донбасу, запропонованого президентом України Петром Порошенко.

Це слідує зі слів Андрія Пургіна, який називає себе "першим віце-прем'єром ДНР".

"Це законопроект для України. Для Донецької народної республіки закони створює наш власний парламент", - сказав він РІА "Новости".
"Можливо, це буде точка дотику для майбутніх переговорів, але не більше того", - додав Пургін, який брав участь у "мирних переговорах" у Мінську.
Як відомо, 15 вересня Порошенко вніс до Верховної Ради законопроект, яким пропонує на 3 роки запровадити особливий порядок самоврядування в Донецькій і Луганської областях.

Також Порошенко запропонував Верховній Раді звільнити від відповідальності людей, які зробили кримінальні чи адміністративні злочини на території Луганської або Донецької областей, починаючи з 22 лютого.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Бойовики сказали своє останнє слово

16-09-2014, 12:46
Переглядів: 4990
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
серж 16 вересня 2014 13:28
С подонками вреде пургина разговаривать не о чем. Нарушили закон Украины - будут отвечать. И переговоры будут вести на зоне с администрацией об увеличении пайки.
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player