Get Adobe Flash player
На незаконно окупованому російськими військами українському півострові Крим поступово підвищується градус невдоволення населення.

Причому настільки, що лякати Кремль цим фактом зголосився один з лідерів місцевих сепаратистів, раніше всіляко підтримував Росію, в минулому "народний мер" міста Севастополя Олексій Чалий. У своєму інтерв'ю російському ресурсу Lenta.ru він назвав взаємодію нової влади з суспільством "імітацією".

- Якщо нам в підсумку не вдасться сформувати по-справжньому ефективну виконавчу владу, яка буде налаштована на реальну взаємодію з населенням, а не на імітацію такої взаємодії, то для міста Севастополя це буде дуже погано, - констатував Олексій Чалий. - Побоююся, що погано буде навіть не у віддаленій перспективі. Згідно з моїми особистими відчуттями, градус невдоволення в суспільстві незабаром може стати небезпечним.

Зрозуміло, варто зробити поправку на те, що Олексій Чалий раніше не знайшов себе в затвердженому генрадою партії "Єдина Росія" списку кандидатів на пост губернатора Севастополя, куди дуже розраховував потрапити. Більше не є секретом і його раніше підкилимовий конфлікт із нині чинним в.о. губернатора Сергієм Меняйло. Ймовірно, з цим пов'язано і недавнє телевізійне звернення Олексія Чалого до жителів Севастополя, в якому сепаратист проникливо вибачився перед ними "за те, що до влади в місті прийшли зовсім не ті люди". 9 жовтня тут пройдуть губернаторські вибори, на яких колишньому "народному мерові" абсолютно нічого не світить - його кандидатура навіть не була затверджена Москвою.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В Криму можливе повстання

17-09-2014, 14:08
Переглядів: 658
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player