Get Adobe Flash player
Терористи на Луганщині в стані алкогольного сп'яніння зарізали мешканця міста Антрацит. У нього залишилася дружина й діти. Про це стало відомо з підслуханих СБУ телефонних розмов бойовика "Прапора" з російським терористом Козіциним.

З розмови стало зрозуміло, що для Козіцина найважливіше, аби про злочин не довідався ніхто в місті. Якщо ж раптом від родини стане відомо, то "офіційною" версією буде формулювання "спроба втечі". Хоча навіщо пересічному мешканцеві тікати від когось - залишається незрозумілим.

Не вперше таким чином терористи покривають своїх убивць.

Ще в Дружківці на початку конфлікту терористи розстріляли автомобіль місцевого священника отця Павла. В його церкві вранці визнавали цей факт, проте вже по обіді відмовилися говорити про розстріл, оскільки "офіційна" версія бойовиків була такою, що священник був напідпитку, збив людину і тікав від погоні.

Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Терористи Луганщини зарізали мешканця Антрациту

26-09-2014, 18:06
Переглядів: 163
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player