Get Adobe Flash player
Російський телеканал РЕН-ТВ, який відкрито визнає існування так званої Новоросії, та щодян говорить про те що в Україні правлять фашисти повідомив про обстріл свого кореспондента (його ім'я не повідомляється) в районі аеропорту Донецька.

«Наш кореспондент прорвався на територію Донецького аеропорту, де потрапив під обстріл. Завдяки щасливому випадку ні він, ні його колеги не постраждали », - йдеться в повідомленні телеканалу.

Це вже не перший інцидент з журналістами РЕН-ТВ за час військових дій на сході України. Так, наприклад 1 липня кореспондент телеканалу Денис Кулага і оператор Вадим Юдін були контужені під час зйомок на російсько-українському кордоні. Поруч з журналістами вибухнув снаряд, імовірно випущений з гаубиці. Інцидент стався в Луганській області в одному кілометрі від кордону з Росією неподалік від пункту пропуску Ізварине.

Також відома історія з кореспондентами Lifenews, які допомагали бойовикам вести прецільний вогонь по українським солдатам.

Наші новини також читайте у Facebook та Вконтакте

Російський журналіст-провокатор потрапив у пастку під аеропортом Донецька

30-09-2014, 08:24
Переглядів: 3211
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player