Get Adobe Flash player
В Луганську з'явились дільничіУ Луганську відновили роботу опорні пункти міліції та дільничні, повідомляє міська рада.

Крім того, за даними міської влади, заробила телефонна лінія «102» (міліція), за телефонами можна також звертатися до районних відділів внутрішніх справ.

Раніше місцеве видання «Інформатор», посилаючись на своє джерело, повідомило, що представники самопроголошеної Луганській народної республіки практично відновили в місті структуру районних відділів міліції. За його даними, кандидатури тих, хто погодився працювати в органах внутрішніх справ під владою ЛНР, були ретельно перевірені. Тим, кого визнали благонадійними, видали пістолети і автомати.

Відповідно до закону про особливий статус частини Донбасу, прийнятому в рамках врегулювання конфлікту на сході України, на територіях, що знаходяться в зоні АТО, діятимуть загони «народної міліції». Їх діяльність, як передбачається, будуть координувати місцеві влади.

Закон поки не вступив в силу. У той же час глава МВС Арсен Аваков вже заявив, що визнає лише тих співробітників міліції, які «залишилися вірні присязі». Він також додав, що «у нас немає народної міліції, у нас озброєні бандити в Донбасі».

Луганськ, що знаходиться під контролем ополченців, до недавнього часу систематично піддавався обстрілу, через бойові дій було порушено електро-і водопостачання, була відсутня стаціонарна і мобільний зв'язок. Після перемир'я, укладеного на початку вересня, обстріли припинилися, ремонтні бригади отримали можливість зайнятися відновленням пошкоджених комунікацій.

Наші новини також читайте у Facebook та Вконтакте

В Луганську з'явились дільничі

2-10-2014, 15:42
Переглядів: 130
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player