Get Adobe Flash player
Терористи не будуть обмінювати донецький аеропортШтаб спецоперації АТО не має інформації про можливість обміну донецького аеропорту на шість міст, підконтрольних бойовикам, повідомив РІА Новини в понеділок представник прес-центру спецоперації Владислав Селезньов.

Раніше портал Dialog.ua повідомив з посиланням на командира батальйону ДНР "Сомалі" з позивним Гіві, що українські військові пропонують віддати аеропорт Донецька в обмін на 6 міст, що знаходяться під контролем сепаратистыв. Однак бойовики відмовилися вести переговори, так як аеропорт, за їх словами, і так майже повністю знаходиться під їх контролем.

"Чи йдуть якісь переговори про те, щоб віддати донецький аеропорт, або не йдуть - нам це невідомо ... Питання обміну або НЕ обміну ... це точно не знаходиться в компетенції штабу антитерористичної операції", - сказав Селезньов.

За його словами, у військових є план спецоперації, згідно з яким силовики повинні забезпечувати охорону певних об'єктів, в тому числі і донецького аеропорту. Він також заявив, що аеродром і раніше контролюється українськими військовими.

Терористи не будуть обмінювати донецький аеропорт

Вчора, 12:57
Переглядів: 1549
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player