Get Adobe Flash player


Українська армія готова відступитиСили АТО заявляють, що все готово для відведення техніки за 15-кілометровий кордон, про що тристороння контактна група домовилася раніше в Мінську.

Проте реалізовуватимуть план лише після 24 годин повної тиші, повідомив в середу в ефірі телеканалу "112 Україна" представник пресс- центру спецоперації Владислав Селезньов.

Рада нацбезпеки і оборони України у вівторок заявила, що на Донбасі з 18.00 з 7 жовтня знову оголошений так званий режим тиші.

"Одностайно сили АТО готові перейти до реалізації другого пункту плану по врегулюванню ситуації на сході України, який передбачає відведення наших сил на певні позиції і рубежі. ", - цитує Селезньова телеканал.

Актуально:

Раніше Селезньов повідомив , що терористи обстріляли позиції силовиків з моменту дії режиму припинення вогню як мінімум 10 разів.

Get Adobe Flash player

Українська армія готова відступити

8-10-2014, 12:22
Переглядів: 7174
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player