Get Adobe Flash player
ali

Бойовики активізували виборчий процес в ДНРУ виборах парламенту самопроголошеної Донецької республіки візьме участь партія «Донецька республіка», яку очолює віце-прем'єр ДНР Андрій Пургин.


Про це повідомляє «Інтерфакс».

Партія вже подала документи до ЦВК невизнаної республіки. Висувати кандидатів на пост керівника ДНР вона не планує.

За даними прес-центру ДНР, в парламентських виборах також планує взяти участь об'єднання «Вільний Донбас». Також, як повідомлялося, на вибори збирається піти нещодавно створена Комуністична партія ДНР, якою керує голова парламенту самопроголошеної республіки Борис Литвинов.

Одночасно з парламентськими в ДНР планують провести і вибори глави республіки. За даними на 8 жовтня, місцевий ЦВК зареєструвала двох претендентів на цей пост: прем'єр-міністра ДНР Олександра Захарченко та самовисуванця, депутата парламенту республіки Юрія Сивоконенко, який в минулому керував дитячо-юнацькою спортивною школою.

 ))) Читайте також:

Передбачалося, що голосування відбудеться 2 листопада (в цей же день вибори планували провести і в Луганській народній республіці). Однак пізніше в ДНР заявили, що воно може бути перенесено на 9 листопада.

Бойовики активізували виборчий процес в ДНР

9-10-2014, 18:03
Переглядів: 574
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player