Get Adobe Flash player
Українські бійці отримають потужне підкріпленняВ українському полку «Азов», сформованому недавно на основі однойменного добровольчого батальйону, створені танковий підрозділ та артилерійський дивізіон, в якому вже почалися навчальні стрільби. Про це повідомило МВС України.

«Зараз у нас є нова техніка, і це тільки початок. Ми довго чекали на цю техніку », - заявив командир« Азова »Андрій Білецький.

Глава МВС України Арсен Аваков, у свою чергу, повідомив, що полк буде включений до складу Національної гвардії. У зв'язку з цим бійці отримають відповідний інструктаж і техніку.

 ))) Читайте також:

Міністр додав, що «Азов» зарекомендував себе в ході бойових дій на сході країни - під Маріуполем і Донецьком. «Це найбільш підготовлені люди», - зазначив він.

Чисельність полку в даний час, за інформацією «Інтерфакс-Україна», становить 800 осіб.

Українські бійці отримають потужне підкріплення

10-10-2014, 10:44
Переглядів: 3079
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player