Get Adobe Flash player
ali

У військовій частині на заході України пролунав вибухУ Волинській області стався вибух на складі ракетно-артилерійського озброєння.

Про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням на джерело в МВС України.

В правоохоронному відомстві уточнили, що вибух стався 15 жовтня, на складі в місті Володимир-Волинський, де проводилась інвентаризація. «Проведення подібних заходів викликано збройними зіткненнями в країні і неодноразовими спробами крадіжок зброї та боєприпасів з військових складів з метою наживи», - зазначив співрозмовник видання.


За даними міліції, вибухнула протитанкова граната РПГ-26, в результаті чого постраждав 39-річний начальник складу, прапорщик Бабанський. Він госпіталізований з множинними осколковими пораненнями. Приміщення складу було пошкоджено.

У військовій частині на заході України пролунав вибух

16-10-2014, 15:06
Переглядів: 207
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player