Get Adobe Flash player


Майже 30 тисяч військовослужбовців відправили на навчання. Путін своїм указом відкликав 17 000, заявивши, що навчання закінчилися. Де ще 13 000? Таким питанням зацікавилася російська правозахисниця, засновниця групи "Вантаж 200 з України в Росію" Єлєна Васільєва у соцмережі Facebook.

Раніше російська активістка заявила про те, що озвучена нею цифра російських втрат на Донбасі – понад 4 тисячі "двохсотих" – істотно занижена.

"Велика частина продовжує залишатися ніби на навчаннях. І влаштовує вилазки на Донбас. Якби просто періодично помилялися – це одне. Але вони примудряються ще й гинути на тій же українській території. Ой, я знову чую у відповідь виття ватників і тролів... І тепер нічого доводити не збираюся, я озвучувала цифри – майже 4,5 тисячі загиблих із російського боку – за родами військ. Чи не повірили? Даремно, я суттєво занизила цифри", - написала Васильєва.

Російська правозахисниця у соціальній мережі поскаржилась сьогодні й на те, що режим Путіна оголосив її божевільною.

"Учора в новинах російські канали оголосили)))... Виявляється, я насправді божевільна, якщо поперла проти цієї системи. Але ж реально дістало... І режим підкреслює всю свою нелюдськість. Ось що значить жити в Росії і бути поза системою вертикалі влади. Допомога матерям у розшуку зниклих і поверненні нехай навіть "вантажем 200" – це зрада Батьківщини. Сповістити про загибель танкістів – видати таємницю. Росія, а може це ти зійшла з розуму? Навіть гідно поховати матері сина не даєш. Нелюдяно...", - заявила Васільєва

Get Adobe Flash player

13 тисяч російських військових "заблукали" в Україні

28-10-2014, 15:15
Переглядів: 543
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player