Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

ali

У четвер під час обстрілів населених пунктів на Луганщині один із снарядів упав на території школи №15 у місті Гірське Попаснянського району, але не розірвався.

Про це повідомляється на сторінці луганського губернатора Геннадія Москаля.

За словами Москаля, учнів у цей час у школі не було – вони перебувають на канікулах.

Після 9 ранку, повідомляє він, бойовики з боку контрольованого "ЛНР" міста Первомайськ здійснили 30 пострілів із артилерії, зруйнувавши три приватні будинки по вул. Жовтневій.

"Близько 15-ї години м. Гірське обстріляли знову – тепер уже з "Градів". Всього було здійснено 40 пострілів, жертв та постраждалих немає", – додав він.

Крім того, за словами Москаля, з "Градів", мінометів та артилерії були обстріляні місто Золоте Попаснянського району, село Кримське Новоайдарського району, село Вільхове та село Старий Айдар Станично-Луганського району.

Як відомо, 5 листопада снаряд упав на території школи №63 у Донецьку. В результаті двоє підлітків загинули, декілька отримали поранення. Снаряд був випущений з напрямку, контрольованого терористами.

На Луганщині снаряд упав на території школи

7-11-2014, 11:25
Переглядів: 184
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: