Get Adobe Flash player
В ПриватБанку викрали 15 інкасаторських автомобілів
ПриватБанк відновлює штатний режим роботи відділень та банкоматній мережі в більшості міст і районів Донецької області. Про це повідомила прес-служба банку. За даними прес-служби, сьогодні без обмежень клієнтів обслуговують більше 190 відділень, в штатному режимі працюють більше 90% банкоматів.

"Незважаючи на напружену ситуацію в регіоні, ПриватБанк забезпечує нормальну роботу більшості своїх відділень і банкоматів, що дає можливість вчасно виплачувати зарплати і пенсії всім клієнтам, які отримують гроші за допомогою карт банку", - йдеться в повідомленні прес-служби ПриватБанку.

Як відзначають у банку, одним з найважливіших завдань наразі залишається безперебійна доставка в донецькі відділення готівкових коштів та забезпечення безпеки при інкасації банкоматів.

За інформацією ПриватБанку, за час політичної нестабільності в регіоні було викрадено 15 інкасаторських автомобілів ПриватБанку. Банк звертається до всіх жителів регіону повідомити про можливе місцезнаходження викрадених інкасаторських автомобілів з державними номерами АН 6380 НР, АН8221 НI, АН0386 ІВ, АН6419 АР, АЕ3400 ВТ, АЕ9029 НД, АЕ 9024 ВС. Ці авто можуть використовуватися озброєними людьми для організації провокацій і заворушень в регіоні.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В ПриватБанку викрали 15 інкасаторських автомобілів

21-05-2014, 14:48
Переглядів: 1981
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player