Get Adobe Flash player
В Чернівцях запрацював бізнес інкубатор.
Протягом тижня студенти та інша молодь відвідували семінари та майстер-класів від викладачів вишів та підприємців щодо втілення в життя бізнесових ідей та ефективного їх використання.

За тиждень учасника Бізнес інкубатору читали лекції, практичні відповіді і люди отримали інформацію, яку вони хотіли почути для того аби свій проект просунути далі, для того аби отримати досвід від інвесторів для того аби власний проект просувати далі.

Олександр Бичковський, голова проекту Бізнес інкубатора: «Люди, які сьогодні присутні, будуть задавати питання стосовно їхньої ідеї, проекту, які будуть допоміжні питання ми будемо тільки раді цьому».

Борис Деркач, директор Чернівецького регіонального центру з інвестицій і розвитку: «Сьогоднішній захід я думаю для всіх буде цікавим оскільки молодь щось покаже, ми щось підкажемо, т-то це я думаю перші кроки такі, які допоможуть сформувати їхню думку і сформувати бачення, яке дасть результат».

Протягом тижня учасникам Бізнес інкубатора читали лекції викладачі ЧНУ та бізнесмени. Серед тих, хто цього презентував проект своєї групи був і Степан. Хлопець розповідає, що його команда розробляла проект «Ride-company», який представляє екстремальні види спорту, організацію змагань, турів. Сьогодні частково втілений в життя, в місті вже працює спеціалізований магазин.

Степан Магас, учасник: «Частину проектів ми вже запустили, а частина ще потребує ресурсів. «Ride-company» займається, перша частина це магазин, а також ми створюємо місця для катання, один із проектів це паралонова яма, вона буде найбільша в Україні, це великий трамплін з приземленням в паралон і це буде розробка турів по західній Україні по горам і різним прикольним місцям».

Серед ідей, які сьогодні представляли під час підбиття підсумків роботи були такі: створення організації, яка буде займатись доставкою їжі з різних ресторанів міста, ідея просування різноманітних мистецьких фестивалів, а також ІТ-проект.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В Чернівцях запрацював бізнес інкубатор.

20-05-2014, 22:07
Переглядів: 251
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player