Get Adobe Flash player
Чернівецькі автовласники заплатили 900 тис. податку
Протягом чотирьох місяців цього року місцевий бюджет Чернівців отримав близько 897,2 тис. збору за першу реєстрацію транспортного засобу. Більшу частину цієї суми сплатили громадяни — понад 86%. Натомість найбільшу суму 93,7 перерахувала за нових залізних коней юридична особа.

Нагадаємо, що платниками збору за першу реєстрацію транспортного засобу є підприємства та громадяни, які здійснюють першу реєстрацію транспортних засобів Україні, зокрема: колісних транспортних засобів, суден, літаків і вертольотів.

Водночас, від сплати цього збору звільняються легкові автомобілі інвалідів з об’ємом циліндрів двигуна до 1500 кубічних сантиметрів, що придбані за рахунок бюджетних коштів та/або безоплатно передані інвалідам відповідно до законодавства України, транспортні засоби будинків-інтернатів для громадян похилого віку та інвалідів, дитячих будинків-інтернатів, пансіонатів для ветеранів війни і праці, геріатричних пансіонатів, реабілітаційних установ для інвалідів та дітей-інвалідів, що фінансуються з державного та місцевого бюджетів.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Чернівецькі автовласники заплатили 900 тис. податку

28-05-2014, 15:36
Переглядів: 474
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player