Get Adobe Flash player
Чернівецькі броварі подвоїли сплату акцизного податку
Протягом п’яти місяців цього року до бюджету надійшло 19,8 тис. грн. акцизного податку, що на 9,0 тис. грн., або у 1,8 рази більше, ніж у минулому році.

На обліку в ДПІ у місті Чернівцях наразі перебуває три платники акцизного податку - виробники пива: ТОВ «Пивоварня «Наше пиво» та фізичні особи – підприємці Кравчук В.П. та Мельничук Н.Ю.

Нагадуємо, що Законом України «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні» від 27 березня 2014 року № 1166-VII та Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо усунення окремих неузгодженостей норм законодавства» від 10 квітня 2014 року № 1200-VII унесені зміни до Податкового Кодексу України, зокрема в частині збільшення ставок акцизного податку на спирт етиловий та інші спиртові дистиляти, алкогольні напої, пиво, тютюнові вироби, тютюн та промислові замінники тютюну.

З 1 травня 2014 року ставки акцизного податку на пиво із солоду (солодове) підвищено з 0,87 грн до 1,24 грн за 1 літр.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Чернівецькі броварі подвоїли сплату акцизного податку

4-06-2014, 09:35
Переглядів: 465
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player