Get Adobe Flash player
Більше 50 тисяч буковинців все літо будуть отримувати надбавку до зарплати
1 червня в Україні стартувала акція, в якій ПриватБанк повертатиме власникам зарплатних карток 5% від суми зарплати, витраченої на покупки в магазинах.

На Буковині власниками зарплатних карток ПриватБанку є більше 50 тис. чоловік як бюджетних, так і комерційних компаній і організацій. Загалом же, по області більше 1,5 тис. організацій різних форм власності є користувачами зарплатних проектів ПриватБанку.

Для участі в акції власник зарплатної картки може зареєструватися на сайті, зателефонувавши на номер 3700, або в будь-якому відділенні. Всім учасникам акції повертаються 5% від суми заробітної плати, витраченої на будь-які покупки в магазинах України та інших країн світу. Мінімальна та максимальна суми покупок – без обмежень. Акція «Тримай 5!» стартує 1 червня та триватиме до 1 вересня.

Нараховувати надбавку до зарплати ПриватБанк буде до 10 числа наступного після купівлі місяця на спеціальний бонусний рахунок зарплатної картки. Ці гроші можна використовувати для оплати товарів і послуг у магазинах – партнерах програми «Бонус Плюс», серед яких найбільші українські продуктові мережі, магазини побутової техніки, аптеки та інші торгові та сервісні підприємства України.

Більше 50 тисяч буковинців все літо будуть отримувати надбавку до зарплати



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: