Get Adobe Flash player
Успішний бізнес-форум у Івано-Франківську
20 червня 2014р. в Івано-Франківську відбувся перший форум "Бізнес-зустрічі в містах Західної України" організований ТОВ "Юридична компанія "Ейч.Ді.Партнерз" та низкою партнерів. Фінансовим партнером заходу є ПриватБанк. Учасниками форуму були запрошені ділові кола Іванофранківщини, представники влади та громадські організації. Головною ідеєю зібрання було - розглянути аналітичні матеріали економічних прогнозів та поділитися досвідом, бізнес-ідеями, які можуть підвищити ефективність бізнесу в часи політичної та економічної нестабільності.

Зібрання відбувалось у затишному місці Івано-Франківська - Парк Готель. Тепла та невимушена атмосфера сприяла діловому спілкуванню. Модератору форуму, Володимиру Глащенкову, директору ТОВ "Юридична компанія "Ейч.Ді.Партнерз", вдавалося поєднувати відповідність регламенту виступів та дискусій, дотримуючись основної ідеї форуму.

Варто відзначити високий рівень організації основних виступів доповідачів. Зокрема, надзвичайно цінним практичним досвідом управління поділився Сергій Фіцак, директор ІТ компанії Softjourn. Директором Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку, Юрієм Браніцьким, були презентовані революційні банківські послуги, які в часи кризи є просто незамінними. А для того, щоб відчути їх ефективність на собі, необхідно лише змінити свої звички.

Окрім обміну досвідом ведення бізнесу, від провідних компаній регіону була представлена аналітична інформація, щодо розвитку області - від представників влади. Консалтинговими компаніями розглянуті можливості залучення капіталу, а досвід Євроінтеграції Словаччини презентовано представником генерального консульства Словацької Республіки.

Форум "Бізнес-зустрічі в містах Західної України" крокує й далі. Очікуємо не менш вдалого спілкування від Буковинської бізнес-еліти. 4 липня зустріч заплановано в м.Чернівці. За додатковою інформацією про участь у заході звертайтесь у прес-службу за тел. 092 211 28 07.

Успішний бізнес-форум у Івано-Франківську



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: