ПриватБанк представив проект DEUTERIUM, що зможе перевернути бізнес

0

У рамках XV Міжнародної конференції «Платежі, картки та інноваційні технології – 2015», яка пройшла 24 квітня в Києві, ПриватБанк представив новий проект DEUTERIUM. Як повідомив автор проекту, керівник ЦЕБ ПриватБанку Олександр Вітязь, DEUTERIUM дасть можливість компаніям концентруватися на створенні правильних бізнес-процесів і персоналізованій комунікації з клієнтами.

«Свого часу відкриття дейтерію змогло перевернути ядерну фізику та дуже спростило процеси, що до цього вимагали титанічних зусиль, – зазначає Олександр Вітязь. – Наш DEUTERIUM покликаний здійснити такий же переворот у сучасному бізнесі – тепер завдання, які раніше вимагали багатогодинної роботи цілих команд програмістів, може легко виконувати звичайний менеджер, а основні бізнес-процеси компанії легко перебудовувати за кілька годин, замість місяців розробок і погоджень».

Як зазначають розробники DEUTERIUM, ядром нового проекту є хмарна система керування бізнес-процесами COREZOID і система аналізу даних DEEPMEMO. А функціональний месенджер Sender дозволить будь-якій компанії побудувати персональні комунікації зі споживачами без витрат часу на розробників і створення власних комунікаційних центрів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ